Vesti i događaji

Proglašeni nacionalni bičvolej prvaci

Nacionalno prvenstvo Srbije u odbojci na pesku – Vip Beach Masters 2016, koje devetu godinu zaredom organizuju kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije, završeno je finalnim turnirom u Beogradu, na Adi Ciganliji. Nakon spektakularnih četvorodnevnih nadmetanja, pehar i šampionsku titulu osvojili su Stefan Basta i Lazar Kolarić, u muškoj i Marija Milošević i Milena Matić, u ženskoj konkurenciji. Među nagradama koje su osvojili bičvolej prvaci je i najnoviji pametni telefon kompanije Huawei, Huawei P9, zvanični uređaj ovogodišnjeg prvenstva. Posetioce na tribinama zabavljao je jedan od naših najpoznatijih stand up komičara Neša Bridžis, a iz VIP lože mečeve su pratili glumci Petar Benčina i Bojan Perić, glumica Lena Bogdanović, karatista Slobodan Bitević, selektor odbojkaške reprezentacije Nikola Grbić, libero srpske odbojkaške reprezentacije Neven Majstorović i drugi.

više informacija

U Novom Sadu održan osmi turnir Vip Beach Volley lige

Na novosadskom Štrandu završen je osmi turnir 9. „Vip Beach Mastersa 2016. – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku” petim uzastopnim trijumfom Milene Matić i Marije Milošević u ženskoj, i sedmom uzastopnom pobedom Stefana Baste i Lazara Kolarića u muškoj konkurenciji.

više informacija

Šabac – sedmi domaćin Vip Beach Masters karavana

Šabac je proteklog vikenda bio grad odbojke na pesku i ugostio jedinstveni Vip Beach Masters karavan na terenima kraj Save u Starom gradu, u okviru Nacionalnog prvenstva Srbije u bičvoleju. Brojni ljubitelji ovog atraktivnog olimpijskog sporta vatreno su navijali za čak 64 ekipe, 27 ženskih i 37 muških, a na pobednički tron popeli su se parovi Milena Matić/Marija Milošević i Stefan Basta/Lazar Kolarić.

više informacija

Završen šesti turnir Vip Beach Volley lige

Proteklog vikenda Trg Svetog Trojstva u Somboru vrveo je od ljubitelja odbojke na pesku, koji su se, čak i na temperaturi od trideset plus, okupili kako bi vatreno navijali za svoje omiljene bičvolej tandeme i podržali ih u borbi za dalji plasman u okviru Nacionalnog prvenstva Srbije u odbojci na pesku – Vip Beach Masters 2016. Takmičilo se 60 ekipa, 28 u ženskoj i 32 u muškoj konkurenciji, a prvo mesto zauzeli su parovi Marija Milošević/Milena Matić i Stefan Basta/Lazar Kolarić.

više informacija

Peti turnir Vip Beach Volley lige odigran u Zrenjaninu

Trijumfom Milene Matić i Marije Milošević u ženskoj, i Stefana Baste i Lazara Kolarića u muškoj konkurenciji,u Zrenjaninu je završen peti turnir „Vip Beach Volley lige 2016“ u okviru devetog „Vip Beach Mastersa – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku“.

više informacija

Proglašeni novi pobednici turnira u Baču

Na terenima na jezeru Provala juče je završen četvrti turnir „Vip Beach Volley lige 2016“, pobedama Milene Matić i Marije Milošević u ženskoj, i Stefana Baste i Lazara Kolarića muškoj konkurenciji. Na turniru je učestvovalo rekordnih 67 ekipa: 31 u ženskoj i 36 u muškoj konkurenciji.

više informacija

U Velikom Gradištu održan treći turnir Vip Beach Volley lige

Pobedama Nataše Savović i Katarine Raičević u ženskoj, i Stefana Baste i Lazara Kolarića u muškoj konkurenciji juče je u Velikom Gradištu završen treći turnir Vip Beach Volley lige 2016 u okviru devetog „Vip Beach Mastersa – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku“. Na turniru je učestvovalo rekordnih 49 ekipa: 26 u ženskoj i 23 u muškoj konkurenciji.

više informacija

Čajetina odličan domaćin drugog turnira Vip Beach Volley lige

Vrhunska odbojka na pesku u okviru ovogodišnjeg Prvenstva Srbije – Vip Beach Masters 2016 – prošlog vikenda na Zlatiboru okupila je brojne ljubitelje sporta i dobre zabave koji su sa tribina bičvolej terena bodrili čak 43 ekipe.Od 30 ekipa u ženskoj konkurenciji trijumfovale su Irena Drobnjak i Tijana Basić, dok su od 13 ekipa u muškoj konkurenciji najbolji bili Stefan Basta i Lazar Kolarić.

više informacija

Nova Vip Beach Masters sezona počela je u Kraljevu

U organizaciji kompanije Vip mobile i Odbojkaškog saveza Srbije i uz podršku kompanije Huawei, počela je nova sezona Vip Beach Volley lige 2016 u okviru devetog „Vip Beach Mastersa – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku“.

više informacija

Najavljena deveta Vip Beach Masters sezona

Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije najavili su devetu sezonu Prvenstva Srbije u odbojci na pesku - Vip Beach Masters 2016. Ljubitelji ovog sporta biće u prilici da uživaju u kvalitetnoj igri, dok će najmlađi posetioci učiti osnovne tehnike bičvoleja kroz Vip Beach Masters školu odbojke, koju vodi proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić. Pored devet lokalnih samouprava u kojima se održavaju turniri, Vip Beach Masters po prvi put podržala je kompanija Huawei, čiji su modeli P9 i P9 Lite zvanični uređaji sezone.

više informacija