Vesti i događaji

 

Spektakularna završnica osme Vip Beach Masters sezone

Nacionalno prvenstvo Srbije u odbojci na pesku – Vip Beach Masters 2015, u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i kompanije Vip mobile, završeno je serijom vrhunskih mečeva na finalnom turniru u Beogradu, na Adi Ciganliji.

više informacija

Završen osmi turnir Vip Beach Volley lige

Kiša i olujno nevreme prekinuli su završnicu osmog turnira 8. „Vip Beach Mastersa“ u Somboru. U finalu odbojkašica, pobedu su odnele Milena Matić i Marija Milošević, dok finale u konkurenciji odbojkaša nije odigrano pa su prvo mesto podelili Stefan Basta/Lazar Kolarić i Siniša Antonić/Nenad Simeunović.

više informacija

Sedmi turnir Vip Beach Volley lige odigran u Zrenjaninu

Trijumfom Marije Milošević i Milene Matić u ženskoj, i Lazara Kolarića i Stefana Baste u muškoj konkurenciji, u Zrenjaninu je završen sedmi turnir „Vip Beach Volley lige 2015“ u okviru osmog „Vip Beach Mastersa – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku“.

više informacija

Rekordan broj ekipa u Šapcu

Šesti turnir „Vip Beach Volley lige 2015“ na terenima pored Save u Šapcu, obeležio je drugi trijumf Nine Škarić i Aleksandre Aleksić u konkurenciji odbojkašica, dok su u konkurenciji odbojkaša peti put pehar osvojili Stefan Basta i Lazar Kolarić. Na prvom turniru organizovanom u Šapcu učestvovale su rekordne 54 ekipe, po 27 u ženskoj i muškoj konkurenciji.

više informacija

Proglašeni novi pobednici turnira u Novom Sadu

Na novosadskoj plaži „Štrand” juče je završen peti turnir „Vip Beach Volley lige 2015“, pobedama Milene Matić i Marije Milošević u ženskoj, i Siniše Antonića i Marka Nikolića u muškoj konkurenciji.

Nakon Novog Sada, domaćini turnira biće i Šabac, Zrenjanin, Sombor i naravno, Beograd. Veliko finale tradicionalno je rezervisano za kraj leta, od 26. do 29. avgusta, kada će, nakon četvorodnevnog turnira na beogradskoj Adi Ciganliji, biti proglašeni novi prvaci i prvakinje Srbije u odbojci na pesku.

više informacija

Čajetina odličan domaćin četvrtog turnira Vip Beach Volley lige

Vrhunska odbojka na pesku u okviru ovogodišnjeg Prvenstva Srbije – Vip Beach Masters 2015 – prošlog vikenda u Čajetini okupila je brojne ljubitelje sporta i dobre zabave koji su sa tribina bičvolej terena bodrili čak 52 ekipe.Od 29 ekipa u ženskoj konkurenciji trijumfovale su bile Milena Matić i Marija Milošević, dok su od 23 ekipe u muškoj konkurenciji najbolji bili Stefan Basta i Lazar Kolarić.

Tradicionalno, i ove sezone je organizovana „Vip Beach Masters škola odbojke” za mališane uzrasta do 14 godina koje naš proslavljeni odbojkaški as, Vanja Grbić, podučava osnovnim tehnikama i veštinama odbojke na pesku. Tokom ove Vip Beach Masters sezone, Vanjinu školicu pohađalo je ukupno 1150 najmlađih odbojkašica i odbojkaša, od čega čak 340 proteklog vikenda u Čajetini.

više informacija

Smečevi u Baču

Proteklog vikenda uspešno je završen još jedan turnir nacionalnog prvenstva u odbojci na pesku – Vip Beach Masters 2015, koje se ove sezone održava u 9 gradova širom Srbije

Rekordan broj od 53 muške i ženske ekipe nadmetale su se na terenima kraj jezera Provala u Baču, kako bi osigurale dragocene poene potrebne za šampionsku titulu nacionalnih prvaka u odbojci na pesku. Treći turnir u ovoj sezoni protekao je u znaku sportskog duha i maeastralnih poteza najboljih domaćih igrača, ali i dobre atmosfere i punih tribina.

Stefan Basta i Lazar Kolarić su trijumfovali treći put zaredom, ovog puta savladavši u finalu Miljana Kikovića i Nemanju Vidića sa 2:1 (21:8, 23:25 i 15:6). U meču za treće mesto, Siniša Antonić i Arsenije Mutapčija bili su bolji od Ivana Lozića i Đorđa Klašnića sa 2:1 (21:17, 17:21 i 18:16).

više informacija

Vanja Grbić se družio sa Kraljevčanima

Tokom trajanja turnira ovogodišnjeg Vip Beach Mastersa, legendarni srpski sportista izdvojio je vreme za druženje sa fanovima

Osim spektakularnih mečeva rekordne 53 ekipe, Kraljevčani su proteklog vikenda imali priliku da uživaju i u druženju sa Vanjom Grbićem, legendarnim reprezentativcem i članom odbojkaške „Kuće slavnih“. Vanja je u subotu posetio redizajnirani Vip centar, gde je potpisivao kačkete i fotografisao se sa posetiocima, pozivajući ih da prate mečeve drugog turnira u okviru nacionalnog prvenstva Srbije u odbojci na pesku.

više informacija

„Kraljevski“ turnir u Kraljevu

Rekordne 53 ekipe takmičile su se na drugom turniru ove Vip Beach Masters sezone, dok je 530 mališana prošlo kroz školu odbojke Vanje Grbića

Proteklog vikenda, Kraljevčani su imali priliku da pomno prate spektakularne mečeve čak 29 ekipa u muškoj i 24 ekipe u ženskoj konkurenciji na odbojkaškim terenima na obali Ibra.

Pobedu u ženskoj konkurenciji ponovo su odnele fenomenalne Milena Matić i Marija Milošević savladavši Ninu Škarić i Aleksandru Aleksić sa 2:0, (21:17; 21:13). U meču za treće mesto, Ivana Isailović i Svetlana Simić savladale su Goranu Mrđan i Teodoru Trifunović sa 2:1 (21:23; 21:19; 15:12).

U konkurenciji odbojkaša, Stefan Basta i Lazar Kolarić još jednom su odneli pobedu u finalu savladavši Marka Galeševa i Raška Jovanovića sa 2:0 (21:19; 21:15), dok su u borbi za treću poziciju trijumfovali Mirko Radević i Đorđe Klašnić nad Nemanjom Vidićem i Miljanom Kikovićem rezultatom 2:0 (21:13; 21:19).

više informacija

Nova Vip Beach Masters sezona počela je u Velikom Gradištu

Pobedama Milene Matić i Marije Milošević u ženskoj, i Stefana Baste i Lazara Kolarića u muškoj konkurenciji juče je u Velikom Gradištu završen prvi turnir Vip Beach Volley lige 2015 u okviru osmog „Vip Beach Mastersa – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku“. Na turniru je učestvovalo rekordnih 50 ekipa: 22 u ženskoj i 28 u muškoj konkurenciji.

Tradicionalno, na svakom od 9 turnira “Vip Beach Mastersa 2015“ biće organizovana i škola odbojke za devojčice i dečake uzrasta do 14 godina, koju vodi Vanja Grbić. Ovog vikenda, časovima u Velikom Gradištu prisustvovalo je 150 mališana.

Drugi turnir Lige održaće se od 03. do 05. jula u Kraljevu, na terenima za odbojku na pesku pored Ibra.

više informacija