Beograd24 - 27.8.2016.

Finale Vip Beach Mastersa, Ada Ciganlija


Vip Liga – otvoreno prvenstvo Srbije u odbojci na pesku

Kraljevo24 – 26. jun

Čajetina1 – 3. jul

Veliko Gradište8 – 10. jul

Bač15 – 17. jul

Zrenjanin22 – 24. jul

Sombor29 – 31. jul

Šabac5 – 7. avgust

Novi Sad12 – 14. avgustGledajte uživo

Peti turnir Vip Beach Volley lige odigran u Zrenjaninu

Trijumfom Milene Matić i Marije Milošević u ženskoj, i Stefana Baste i Lazara Kolarića u muškoj konkurenciji,u Zrenjaninu je završen peti turnir „Vip Beach Volley lige 2016“ u okviru devetog „Vip Beach Mastersa – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku“.

više informacija

Proglašeni novi pobednici turnira u Baču

Na terenima na jezeru Provala juče je završen četvrti turnir „Vip Beach Volley lige 2016“, pobedama Milene Matić i Marije Milošević u ženskoj, i Stefana Baste i Lazara Kolarića muškoj konkurenciji. Na turniru je učestvovalo rekordnih 67 ekipa: 31 u ženskoj i 36 u muškoj konkurenciji.

više informacija

U Velikom Gradištu održan treći turnir Vip Beach Volley lige

Pobedama Nataše Savović i Katarine Raičević u ženskoj, i Stefana Baste i Lazara Kolarića u muškoj konkurenciji juče je u Velikom Gradištu završen treći turnir Vip Beach Volley lige 2016 u okviru devetog „Vip Beach Mastersa – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku“. Na turniru je učestvovalo rekordnih 49 ekipa: 26 u ženskoj i 23 u muškoj konkurenciji.

više informacija

Čajetina odličan domaćin drugog turnira Vip Beach Volley lige

Vrhunska odbojka na pesku u okviru ovogodišnjeg Prvenstva Srbije – Vip Beach Masters 2016 – prošlog vikenda na Zlatiboru okupila je brojne ljubitelje sporta i dobre zabave koji su sa tribina bičvolej terena bodrili čak 43 ekipe.Od 30 ekipa u ženskoj konkurenciji trijumfovale su Irena Drobnjak i Tijana Basić, dok su od 13 ekipa u muškoj konkurenciji najbolji bili Stefan Basta i Lazar Kolarić.

više informacija

Nova Vip Beach Masters sezona počela je u Kraljevu

U organizaciji kompanije Vip mobile i Odbojkaškog saveza Srbije i uz podršku kompanije Huawei, počela je nova sezona Vip Beach Volley lige 2016 u okviru devetog „Vip Beach Mastersa – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku“.

više informacija

Najavljena deveta Vip Beach Masters sezona

Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije najavili su devetu sezonu Prvenstva Srbije u odbojci na pesku - Vip Beach Masters 2016. Ljubitelji ovog sporta biće u prilici da uživaju u kvalitetnoj igri, dok će najmlađi posetioci učiti osnovne tehnike bičvoleja kroz Vip Beach Masters školu odbojke, koju vodi proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić. Pored devet lokalnih samouprava u kojima se održavaju turniri, Vip Beach Masters po prvi put podržala je kompanija Huawei, čiji su modeli P9 i P9 Lite zvanični uređaji sezone.

više informacija

Spektakularna završnica osme Vip Beach Masters sezone

Nacionalno prvenstvo Srbije u odbojci na pesku – Vip Beach Masters 2015, u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i kompanije Vip mobile, završeno je serijom vrhunskih mečeva na finalnom turniru u Beogradu, na Adi Ciganliji.

više informacija

Završen osmi turnir Vip Beach Volley lige

Kiša i olujno nevreme prekinuli su završnicu osmog turnira 8. „Vip Beach Mastersa“ u Somboru. U finalu odbojkašica, pobedu su odnele Milena Matić i Marija Milošević, dok finale u konkurenciji odbojkaša nije odigrano pa su prvo mesto podelili Stefan Basta/Lazar Kolarić i Siniša Antonić/Nenad Simeunović.

više informacija

Sedmi turnir Vip Beach Volley lige odigran u Zrenjaninu

Trijumfom Marije Milošević i Milene Matić u ženskoj, i Lazara Kolarića i Stefana Baste u muškoj konkurenciji, u Zrenjaninu je završen sedmi turnir „Vip Beach Volley lige 2015“ u okviru osmog „Vip Beach Mastersa – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku“.

više informacija

Rekordan broj ekipa u Šapcu

Šesti turnir „Vip Beach Volley lige 2015“ na terenima pored Save u Šapcu, obeležio je drugi trijumf Nine Škarić i Aleksandre Aleksić u konkurenciji odbojkašica, dok su u konkurenciji odbojkaša peti put pehar osvojili Stefan Basta i Lazar Kolarić. Na prvom turniru organizovanom u Šapcu učestvovale su rekordne 54 ekipe, po 27 u ženskoj i muškoj konkurenciji.

više informacija